Logo regionálního portálu regionkurimsko.cz

FOTO: U Stříbského mlýna vyrostly nové restaurace. Uvařil i Lukáš Hejlík

Michaela Kosařová
pondělí 12.9.2016



Na louce pod Stříbským mlýnem vyrostly v sobotu 21. srpna na jeden den nové restaurace. Nabízely se nejrůznější dobroty, hosté mohli například ochutnat bůček s curry, domácí burgery a moučníky či poctivé pečivo. Svůj jehněčí guláš v kotlíku tu nabízel i herec Lukáš Hejlík.

Vyzkoušet si na jeden den otevřít vlastní restauraci, dokázat uspokojit chuťové buňky cizích strávníků, dokázat si, že umí vařit nejen rodině a známým. To je cílem mnohých odvážlivců, kteří se zapojují do stále známější akce Restaurant day. Na druhé straně stojí zástupy návštěvníků, kteří touží ochutnat nové recepty, netradiční kombinace či starou známou klasiku v novém provedení. Porce se tu vydávají v omezeném počtu, a tak platí prosté rčení "Kdo dřív přijde, ten dřív jí".

Poklidnou atmosféru akce, kterou zaštiťovaly Dětský klub Sovička, Mikroregion Ivančicko a CKK crew, doplňovala hudba skupiny Tranzan.

 

Za laskavé poskytnutí fotografií děkujeme pořadatelům Restaurant Day Ivančicko.

TOP
oncomed manufacturing a.s. nabízí práci na pozici Operátor/chemik v obci Brno

Operátor/chemik

oncomed manufacturing a.s. Brno nabízí volné pracovní místo na plný úvazek (HPP). ➤ Jsme farmaceutická společnost se sídlem v Brně-Řečkovicích. Jsme součástí německé skupiny medac a již 14 let se zabýváme výrobou léčivých…

Byl článek zajímavý?

Udělte článku hvězdičky, abychom věděli, co rádi čtete. Čím více hvězdiček, tím lépe.

Reklama